Πώληση Τριάρι, Linguizzetta, Hautes-Alpes, Γαλλία, Marines de Bravone 20230 Linguizzetta

Πώληση - Cod. 30543

  • Τύπος: Τριάρι
  • Περιοχή: 54 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 1
  • Κατάσταση κτηρίου: Good

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ με αυτοπεποίθηση ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ € 4.200. Διαμέρισμα θάλασσα. Δύο διπλά υπνοδωμάτια, μεγάλο σαλόνι, κουζίνα, μπαλκόνι, επιπλωμένη και εξοπλισμένη κουζίνα που αποτελείται από καθιστικό με καναπέ-κρεβάτι, 1 υπνοδωμάτιο, 1 μπάνιο, ανοιχτή σοφίτα στο σαλόνι επιπλωμένο με 2 μονά κρεβάτια, βεράντα, με πολύ πράσινο, συν ένα πισίνα που βρίσκεται 20 μέτρα από την παραλία, η οποία είναι επίσης ιδιωτική.
Προβολή της κοντινής παραλίας, προτείνεται να δείτε το appartameto να εκτιμήσουν την ομορφιά της. Το μπαλκόνι έχει επίσης θέα στη θάλασσα.
Πλήρως επιπλωμένα, εξοπλισμένα με κουρτίνες, κλινοσκεπάσματα, αξεσουάρ μπάνιου, τηλεόραση, θυρίδα ασφαλείας, πλήρης, με όλα όσα χρειάζεστε.

Μια καλή επένδυση. Το διαμέρισμα είναι μια επένδυση, διότι αν το proprietare δεν θα το χρησιμοποιήσει το καλοκαίρι είναι δυνατόν να διαχειριστεί την ενοικίαση του καλοκαιριού απευθείας από την κατασκευαστική εταιρεία. Αν μισθωμένων διαχείριση, εγγυάται την ασφαλή απόδοση του Πάσχα μέχρι τον Οκτώβριο ΣΤΟΝ € 4.200. Επίσης, εάν δοθεί σε ενοικιαζόμενα διαχείριση συγκυριαρχία δεν πληρώνουν καμία δαπάνη.
Η κατοικία είναι κλειστό με WATCHMAN ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Αγγελίες που προστέθηκαν από τους ιδιωτικούς
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB