Πώληση Δυάρι, Paris, Paris, Γαλλία, 52 rue du colisèe

Πώληση - Cod. 24921

  • Τύπος: Δυάρι
  • Περιοχή: 60 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 1

Διαμέρισμα δύο δωματίων στο Παρίσι 8 ème, 500 μέτρα από τη λεωφόρο των Ηλυσίων Πεδία, χρονομεριστική μίσθωση.

Διαμέρισμα πρώτου ορόφου σε multiresidence ανακαινίστηκε πλήρως σε 17 μονάδες, όλα κλιματιζόμενα και με τελειώματα υψηλής ποιότητας, κομψά έπιπλα και διακοσμητικά είδη.
Η μονάδα για την πώληση είναι 60 τετραγωνικά μέτρα και περιλαμβάνει κρεβατοκάμαρα, δύο μπάνια, σαλόνι με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και καναπέ-κρεβάτι για δύο άτομα, ένα μικρό μπαλκόνι με θέα στο δρόμο είχε.

Περίοδος απόλαυση: Οι 2 εβδομάδες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Ο φορέας που διαχειρίζεται το multiresidence παρέχει όλες τις υπηρεσίες του ξενοδοχειακού τύπου: τακτικός καθαρισμός του διαμερίσματος και τα κοινά μέρη, αλλαγή σεντονιών, τηλεφωνικό κέντρο, ελέγχουν την παράδοση και την απελευθέρωση του διαμερίσματος, συντήρηση και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται για διατηρούν την πλήρη απόδοση του κτιρίου.

Σε αυτή την περίοδο η multiproprietario μπορεί να χρησιμοποιήσει προσωπικά το σπίτι, το ενοίκιο, να το ανταλλάξει με ένα άλλο διακοπές, πωλούν και να αφήσει μια κληρονομιά.

Λόγω της μεγάλης αξίας του κτιρίου, το υψηλότερο σεζόν και αξιοζήλευτη τοποθεσία, λίγα μόλις βήματα από το ξενοδοχείο Ηλύσια Πεδία είναι μια εξαιρετική επένδυση όσον αφορά την ενοικίαση: μπορείτε να ζητήσετε από € 2.500 σε € 3.000 για τα δύο εβδομάδας. Πολύ ενδιαφέρον για την ανταλλαγή: οι ιδιοκτήτες χρονομεριστικής μίσθωσης έχουν τη δυνατότητα να ανταλλάξουν το σπίτι με πάνω από 60 χωριά συνδεδεμένες κύκλωμα.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB