Πώληση Κτήριο , gaillard, Haute-Savoie, Γαλλία, rue des rosiers

Πώληση - Cod. 38338

  • Τύπος: Κτήριο
  • Περιοχή: 224 m²
  • Αριθμός δωματίων: 17
  • Όροφος: 150

Αυτό το μεγάλο ιδιωτικό σπίτι, σε πολύ καλή κατάσταση, είναι μια πολύ σπάνια υπόθεση. Βρίσκεται σε μια ήσυχη κατοικημένη περιοχή Gaillard (πλευρά Ambilly) και πωλεί απευθείας με τον ιδιοκτήτη (χωρίς πρακτορείο). Δεν λείπει ούτε πρασινάδα ούτε ήλιος. Η αυλή και οι χώροι στον κήπο είναι καλά διανεμημένοι, γεγονός που δίνει την εντύπωση ότι βρίσκεστε στην εξοχή, στη μέση της πόλης. Αυτή η μονοκατοικία αποτελείται από 4 διαμερίσματα με 2 ξεχωριστές εισόδους, μία μερίδα 3 x T2 και μία εξυπηρετική 1 x T4 με κήπο με νότιο προσανατολισμό.
Το T4 των 100m2 (νόμος Carrez) + οι 3 x T2 αντιπροσωπεύουν συνολική κατοικήσιμη επιφάνεια + 224m2 (νόμος Carrez), σε 700m2 εδάφους χλοοτάπητα και σπορ, με ένα gravillated γήπεδο (πολύ καλό έδαφος petanque).
Έχει δύο γκαράζ. 1 διπλό (29m2) και 1 μονό (23m2). Υπάρχει επίσης ένα μικρό κατάστημα (μεζονέτα 30m2 + cabanon) πολύ χρήσιμο για την αποθήκευση εργαλείων, μηχανή γκαζόν, μπάρμπεκιου, κλπ ...
Βρίσκεται σε απόσταση 2 λεπτών με τα πόδια από τη στάση "Millet" του μελλοντικού τραμ της οδού Genève (που προγραμματίζεται για τον Οκτώβριο του 2019). 2 λεπτά με το ποδήλατο από το πράσινο που πηγαίνει στον λευκό σταθμό νερού (Γενεύη) και 8 λεπτά με τα πόδια από το CEVA Ambilly. Μόνο 20 λεπτά με το αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο της Γενεύης ή 50 λεπτά με το λεωφορείο ή το τραμ. Απέχει 1χλμ. Από τα έθιμα του Moëllesulaz.
Ιδανικός επενδυτής = εισόδημα ενοικίου 50'000 € / έτος + η αυξανόμενη αξία ή για μελλοντικό σοφό ιδιοκτήτη με 1 διαμέρισμα προς πώληση (T4 με κήπο) και 3 x T2 προς ενοικίαση ...!
Εξαιρετική δυνατότητα επίσης για ένα ελεύθερο επάγγελμα με την T4 στο σπίτι και το T2 της ΛΔΚ εύκολα μετατρέψιμο σε επιχείρηση ή ινστιτούτο (ξεχωριστές εισόδους για το T4 και το T2 = οικειότητα) με χώρους στάθμευσης στην αυλή στη διάθεση των πελατών.
Αυτό το όμορφο σπίτι είναι επίσης προικισμένο. ηλεκτρική πύλη τηλεχειρισμού, κωδικό πύλης, ηλεκτρική πόρτα τηλεχειρισμού για το μεγάλο διπλό γκαράζ, 4 κελάρια (συνολικά 35m2).
Νέα πρόσοψη (06/2018) με εξωτερική μόνωση πάχους 20cm, διπλά τζάμια σε όλα τα παράθυρα με ηλεκτρικά ρολά.
*** Πλήρες αρχείο κατόπιν αιτήματος, με φωτογραφίες, βίντεο, κτηματολόγιο, διάγνωση ECD.
Τιμή: 997'000 € καθαρός πωλητής
ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ABSTAIN
* Οι επισκέψεις είναι προγραμματιζόμενες μετά από μελέτη οικονομικής σκοπιμότητας.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB