Πώληση Μονοκατοικία, Ondres, Landes, Γαλλία, Villa 39, L'allée Des Dunes, 224 Chemin de la Montagne, 40440 Ondres, France

Πώληση - Cod. 31361

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 40 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: Ground

Στη νότια Γαλλία, μόλις 30 λεπτά από τα ισπανικά σύνορα βρίσκεται αυτό το όμορφο οικογενειακό σπίτι έξω από το γραφικό χωριό Ondres. Το σπίτι απέχει 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από την πρωτεύουσα περιφέρεια του Μπιαρίτς και την πολυσύχναστη πόλη Bayonne στην καρδιά της Χώρας των Βάσκων. Το δημοφιλές ψαροχώρι Hossegor βρίσκεται σε απόσταση μικρότερη των 10 λεπτών με το αυτοκίνητο.

Βρίσκεται μόλις πέντε λεπτά με τα πόδια από τα 8χλμ. Από τις παραλίες Ondres και Tarnos, όπου μπορείτε να απολαύσετε όλες τις ναυτικές και υπαίθριες δραστηριότητες που προσφέρει η περιοχή. Αν αυτό δεν συμβαίνει στις προτιμήσεις σας, μπορείτε επίσης να απολαύσετε ιππασία, πεζοπορία και μονοπάτια πεζοπορίας και ποδηλασίας κατά μήκος της ακτής στο πευκοδάσος.

Το σπίτι βρίσκεται μέσα στο όμορφο περιφραγμένο συγκρότημα L'allée Des Dunes, το οποίο προσφέρει τρεις εξωτερικές πισίνες, όπως παιδική πισίνα για παιδιά, γήπεδα τένις και βόλεϊ, πινγκ-πονγκ, υπηρεσία θυρωρού, χώρο πλυντηρίου και μπαρ.

Το ίδιο το σπίτι διαθέτει ένα ευρύχωρο επιπλωμένο καθιστικό με καναπέ, τηλεόραση, wifi, τραπέζι του καφέ και τραπεζαρία για να φιλοξενήσει έξι άτομα. Το κυρίως υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι με ντουλάπα και επιπλέον αποθηκευτικό χώρο, δεύτερο υπνοδωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια με ντουλάπα και εναέρια αποθηκευτικό χώρο, υπάρχει επίσης ένα διπλό κρεβάτι με κουπαστή στο σαλόνι για επιπλέον επισκέπτες.

Υπάρχει μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο με κατάψυξη, φούρνο μικροκυμάτων / ψησταριά, πλυντήριο πιάτων, τοστιέρα και καφετιέρα.
Ένα μπάνιο με μπανιέρα και ντους, νιπτήρα και ντουλάπι αποθήκευσης και ξεχωριστό WC.

Πλήρως επιπλωμένο μπαλκόνι με τραπεζάκι και καρέκλες με νότιο προσανατολισμό.

Όλα τα έπιπλα θα συμπεριληφθούν στην πώληση.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB