Ενοικίαση Βίλα, les 2 alpes, Savoie, Γαλλία, Rue de Nogentil,73120 Courchevel 1850,Savoie,France.

Ενοικίαση - Cod. 37193

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 3000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 7
  • Όροφος: 1

Πολυτελές σαλέ με μαργαριτάρι στην πισίνα σκι στο σπίτι.

7 δωμάτια
7 μπάνια
14 κρεβάτια

Πρόσβαση για αναπηρική καρέκλα: Ναι
Πρόσβαση για ηλικιωμένους: Ναι
Επιτρέπονται κατοικίδια: Ναι
Επιτρέπεται το κάπνισμα: Ναι
Κατάλληλο για παιδιά: Ναι

Πληροφορίες ενοικίασης:
Το Chalet Pearl βρίσκεται σε απόσταση 50μ. Από την πίσσα Bellecôte, πάνω από το κέντρο του Courchevel, με πανοραμική θέα στο Dent du Villard. Το παγκοσμίου φήμης Courchevel προσφέρει 150 χλμ αλπικές πλαγιές και 62 ανελκυστήρες, με πλαγιές για όλα τα επίπεδα σκιέρ. Το Courchevel 1850, το μεγαλύτερο ύψος, απέχει μόλις τέσσερα λεπτά μετά την οδήγηση van με καρότσα Mercedes Viano στο Chalet, όπου μπορείτε να απολαύσετε πολυτελή καταστήματα, χώρους νυχτερινής διασκέδασης και πολλά εκλεκτά εστιατόρια με αστέρι Michelin.
Επισκευασμένο σχολαστικά, αυτό το δίχωρο πέτρινο και ξύλινο σαλέ διαθέτει ευρύχωρο καθιστικό στο επάνω επίπεδο. συμπεριλαμβανομένου του κυρίως καθιστικού με τζάκι, καθιστικό, τραπεζαρία και αίθουσα παιχνιδιών. Ένα ανοιχτό μπαλκόνι με μεγάλα παράθυρα και βεράντες με θέα στις πλαγιές Courchevel και Dent de Villard. Μια προσωπική σεφ είναι σε ετοιμότητα για να προετοιμάσει το πρωινό και το δείπνο στην πλήρως εξοπλισμένη επαγγελματική κουζίνα.
Μοναδική, Chalet Pearl φιλοξενεί επίσης το δικό του πολυτελές σπα με θερμαινόμενη πισίνα, ατμόλουτρο και γυμναστήριο, ατμόλουτρο. Ένας καταρράκτης καταρρέει πίσω από την πισίνα και υπάρχει αρκετός χώρος για χαλάρωση δίπλα στην πισίνα. Μετά το σκι, μπορείτε να απολαύσετε χώρο αποθήκευσης εξοπλισμού σκι με θερμαντήρες για μπότες του σκι, ράφια για σκι, καφετιέρα και τηλεόραση. Το βράδυ, οι επισκέπτες μπορούν να αποφασίσουν να συνταξιοδοτηθούν με την οικογένεια ή τους επισκέπτες για το home cinema με πολυθρόνες καναπέδες ή στο δωμάτιο παιχνιδιών. Ένας εσωτερικός ανελκυστήρας εξασφαλίζει εύκολη μεταφορά μεταξύ των ορόφων.
Το Chalet Pearl φιλοξενεί έως και δεκατέσσερα άτομα σε επτά υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο. Ένα κομψό μείγμα παραδοσιακής αρχιτεκτονικής σαλέ, εκλεπτυσμένη επίπλωση και σύγχρονες ανέσεις, εξασφαλίζουν άνεση στους τυχερούς επισκέπτες της. Το πλήρες, πολυτελές Chalet Pearl προσφέρει υπηρεσίες και ανέσεις που ζουν μέχρι το Courchevel 1850 Starry χιονοδρομικό κέντρο.

Εξοπλισμός και λεπτομέρειες:
Πρόσβαση στο Internet
τζάκι
Home Theater
πισίνα
Spa / υδρομασάζ
ταράτσα
Αξεσουάρ μπάνιου
Άλλες εγκαταστάσεις
ανέσεις
Γυμναστήριο
Εσωτερική αναψυχή
τηλεόραση
Επιπλωμένη ενοικίαση.

Ski-in-ski-out: Bellecote, 50 μέτρα.
Θέρετρο: 4 λεπτά. με οδηγό με αυτοκίνητο: Chambéry (CMF): 1 ώρα 45 λεπτά / 110 χιλιόμετρα
Γκρενόμπλ (GNB): 1h.-130km / 50min

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB