Πώληση Βίλα, Antibes,  Alpes-Maritimes, Γαλλία, Brusquets

Πώληση - Cod. 30609

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 450 m²
  • Αριθμός δωματίων: 12
  • Όροφος: 3

Βρίσκεται στους λόφους της Αντίμπ, upscale κομψότητα αυτού του στυλ βίλα 500 μ2 της Φλωρεντίας είναι συμπληρώνεται ιδανικά από τη θέση του, που άνετα το οποίο βρίσκεται στο τέλος της ένα ήρεμο δρόμο μακριά από το θόρυβο και τη φασαρία από τις κύριες αρτηρίες, αλλά μόνο λίγα λεπτά με το αυτοκίνητο από οι λαμπερές πόλεις των Καννών και της Νίκαιας. Το ξενοδοχείο προσφέρει πανοραμική θέα και μερική θέα στη θάλασσα.
Διαθέτει 4 σε δωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο, όμορφο μαρμάρινο δάπεδο και κιονοστοιχίες αίθριο, σαλόνι με τζάκι, μια μελέτη διπλασιάζοντας ως βιβλιοθήκη, εντοιχισμένη κουζίνα και πλυντήριο, κελάρι, γυμναστήριο, και αίθουσα ψυχαγωγίας με πλήρη home cinema και τραπέζι μπιλιάρδου, αυτό βίλα είναι ένα θαύμα της αρχιτεκτονικής της Μεσογείου και της αστικής ευαισθησία.
Το 4.600 μ2 θαυμάσια ενωμένος, επαρκώς σκιασμένο κήπους, καθώς και τον ορίζοντα πισίνα με τζακούζι, καλοκαιρινό σαλόνι, γκαράζ και να συμπληρώσει μόνο την εξαιρετική ομορφιά αυτού του Riviera στολίδι.
(Πωλείται από τον ιδιοκτήτη)

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB