Πώληση Μονοκατοικία, Taillet, Pyrénées-Orientales, Γαλλία, Route de Ceret,17

Πώληση - Cod. 26405

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 22300 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 2

Σπίτι χτισμένο το 2013, βρίσκεται στην Ανατολική Πυρηναία με εκπληκτική θέα στον Neolu, το Alberes και τη Μεσόγειο Θάλασσα, με υψόμετρο 500 μ πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας η οποία προσφέρει ένα ηλιόλουστο κλίμα όλο το χρόνο, αλλά ποτέ υποφέρουν από τα κύματα καύσωνα μπορεί να επηρεάσει αυτά τα γεωγραφικά πλάτη.

Από τη βεράντα μπορείτε επίσης να δείτε το εκκλησάκι της Παναγίας της La Roure (1380), κατατάσσονται μνημείο και την πόλη της Céret και το γαλλο-ισπανικά σύνορα.

10 λεπτά Reynes Céret και γραφικό δρόμο φελλό δάση, όπου μπορείτε να βρείτε αγριογούρουνο, ελάφι και άλλα ζώα των περιοχών μας.

Αυτό το σπίτι έχει ένα διπλό 75m2 πόρτα γκαράζ, κελάρι κρασιών των 25m2, τρεις βεράντες 38 m2 135.25 και σκεπαστό χώρο για μπάρμπεκιου. Μια υπέροχη πισίνα 65m2, καλύπτεται και περιβάλλεται από ξύλο τικ, το οποίο δίνει έναν αέρα ψυχρός έξω.
 
Τέσσερα υπνοδωμάτια, 3 εκ των οποίων είναι δίκλινα δωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο και 3 ξεχωριστές τουαλέτες, ένα άλλο είναι ένα γραφείο.

Το κύριο μπάνιο είναι εξοπλισμένο με ντους υψηλής πίεσης και θερμαινόμενη πετσέτα Fantini πέτρα Olycale Michel Cinier καλλιτέχνιδες.

Το σαλόνι σε τρεις διαφορετικούς ανέμους έχει τέσσερις μεγάλες συρόμενες θερμομονωτικούς διπλές πόρτες γυαλιού με θέα το βουνό, τη θάλασσα και την πισίνα.

Ο δέκτης διανέμει το σαλόνι, την κουζίνα και τα υπνοδωμάτια.

Κουζίνα με πρόσβαση στη βεράντα είναι πλήρως εξοπλισμένη με εξοπλισμό υδρομασάζ, επαγωγική επιφάνεια μαγειρέματος είναι χτισμένο πάνω στον κεντρικό νησί της γυαλισμένο γρανίτη.

Όλα τα υλικά είναι άριστης ποιότητας, πλήρη απομόνωση, πόρτες και παράθυρα θερμομονωτικούς αλουμίνιο και ξύλο γερμανικής κατασκευής.

Ο κήπος έχει 125 τριανταφυλλιές, και μια λιμνούλα με νούφαρα, λωτός και Koy ψαριών που μπορεί να διασχίζεται από μια ξύλινη γέφυρα.

Υπάρχει μια κατάθεση 70.000 λίτρων ανά την αποκατάσταση του συστήματος ομβρίων υδάτων και σύστημα άρδευσης στον κήπο.

Βίντεο και σύστημα συναγερμού, σφυρήλατο σίδερο πόρτες μπροστά με ηλεκτρονικό άνοιγμα.

Αυτό είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο για να απολαύσετε αυτή την όαση ηρεμίας και το ήπιο κλίμα της περιοχής. Αλλά μόλις δέκα λεπτά από το ιστορικό και τουριστικά χωριά της νότιας Γαλλίας. Ένα ιδανικό μέρος για να ζήσει όλο το χρόνο.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB