Πώληση Τριάρι, BORDEAUX, Gironde, Γαλλία, rue du parlement Saint Pierre

Πώληση - Cod. 41082

  • Τύπος: Τριάρι
  • Περιοχή: 92 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: DUPLEX

Στην καρδιά της ιστορικής συνοικίας St Pierre (πεζόδρομος), ανάμεσα στις περιοχές de la Bourse, Saint Pierre και το Κοινοβούλιο, ** Εξαιρετικό άτυπο διώροφο με βεράντα ** στους τελευταίους ορόφους ενός κτηρίου του 19ου αιώνα.

Αποτελείται από ένα μεγάλο σαλόνι με αμερικανική κουζίνα, πλαστικοποιημένο παρκέ για εντατικό πέρασμα, στο κάτω μέρος. Στον επάνω όροφο, θα βρείτε ένα πρώτο υπνοδωμάτιο με μασίφ δρύινο παρκέ (που τώρα μετατρέπεται σε γραφείο) που παρέχει πρόσβαση μέσω μιας μεγάλης γυάλινης πόρτας, σε μια ευχάριστη βεράντα 9μ² επιπλωμένη και σε ολόκληρη τη δεξιά πλευρά του ίδιου δωματίου. , υπάρχει γκαρνταρόμπα και ντους με νεροχύτη και wc. Ανεβαίνοντας 4 επιπλέον σκαλιά φτάνετε στο δεύτερο υπνοδωμάτιο, ευρύχωρο, με ανοιχτό μπάνιο, ντεμοντέ μπανιέρα και άλλη τουαλέτα. Το δάπεδο είναι από μασίφ teak.

Παντού σε αυτό το διαμέρισμα θα δείτε παλιά χαρακτηριστικά όπως δοκάρια, τζάκι (με πολύ μεγάλο ένθετο και περίβλημα) και πέτρινους τοίχους. ** Ολοκληρώθηκε ξανά και μελετήθηκε με ποιοτικά υλικά **. Η θέρμανση είναι η επιλογή σας, ηλεκτρική ή τζάκι, χρεώσεις 150 € / μήνα (συμπεριλαμβανομένου του νερού) και φόρος ιδιοκτησίας 1200 €. ** Εμβαδόν 83 m² + 9 m² βεράντα.

Είναι δυνατόν να διαχωριστεί αυτό το μέρος σε δύο διαμερίσματα.

Πλευρά ασφαλείας, πόρτα κτιρίου με ψηφιακό κωδικό και, στη συνέχεια, γυάλινη πόρτα ασφαλείας με ενδοεπικοινωνία, θωρακισμένες πόρτες για το διαμέρισμα και σύστημα συναγερμού Δωμάτιο ποδηλάτων που κλειδώνει, εσωτερική αυλή, νέα στέγη. Σπάνιο προϊόν για ανακάλυψη.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB