Πώληση Τριάρι, Divonne-les-Bains, Rhône, Γαλλία, Divonne-les-Bains

Πώληση - Cod. 27608

  • Τύπος: Τριάρι
  • Περιοχή: 136 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 1

Αυτό το αποκλειστικό διαμέρισμα βρίσκεται στην αριστοκρατική κατοικία στο κέντρο της Divonne-les-Bains, μια γοητευτική γαλλική πόλη που βρίσκεται στο Swiss-γαλλικά σύνορα. Γενεύης είναι προσβάσιμο μέσα σε 15 λεπτά με το αυτοκίνητο.
Divonne-les-Bains είναι μια όμορφη πράσινη γαλλική πόλη δίπλα στα ελβετικά σύνορα. Είναι γεμάτη από πολυτελή passtimes, όπως ένα γήπεδο γκολφ, καζίνο, μαζί με διάφορα εστιατόρια και καφέ.
Με γαλήνια γειτονιά του, ένα υψηλό επίπεδο ασφάλειας, και την εγγύτητα της σε όλες τις απαιτούμενες υπηρεσίες (σούπερ μάρκετ, σχολεία, τράπεζες, εστιατόρια), το διαμέρισμα βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία για ένα άνετο τρόπο ζωής.
Η κατοικία διαθέτει εξωτερική πισίνα, 2 γήπεδα τένις και 24/7 υπηρεσία θυρωρού.
Το ακίνητο είναι σε άριστη κατάσταση, όπως ήταν διακοσμημένο με μια επιλογή από υψηλής ποιότητας υλικά.
Το διαμέρισμα αποτελείται από μία είσοδο, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με πρόσβαση στην βεράντα, μια εξαιρετική σαλόνι με τραπεζαρία και πρόσβαση στη βεράντα, 3 μεγάλα υπνοδωμάτια με ντουλάπες, 3 μπάνια, ευρύχωρη βεράντα και μπαλκόνι.
Χάρη σε παράθυρα με νοτιοδυτικό προσανατολισμό, το διαμέρισμα εγγυάται μεγάλη ηλιοφάνεια όλο το χρόνο και υπέροχη θέα στις Άλπεις και τα βουνά Jura.
Το διαμέρισμα διαθέτει ένα κήπο 400 τ. Μ. Γκαράζ και εξωτερικές θέσεις στάθμευσης μπροστά από το κτίριο είναι επίσης διαθέσιμα.

Επιφάνεια - 136 μ2
Δωμάτια - 4,5
Τιμή - 1 320 000 ευρώ

Στεγαστικό δάνειο είναι δυνατόν υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις:
Ίδια κεφάλαια - 20%, του δανείου - έως και 80% της αξίας του διαμερίσματος, τους όρους - μέχρι και 30 χρόνια, το σταθερό επιτόκιο - 2,5 - 3,5% σ. α., μηνιαίες ή τριμηνιαίες πληρωμές.

Δυνατότητα να αποκτήσουν άδεια παραμονής κατά τη διάρκεια της 3-5 μήνες στην περίπτωση της απόκτησης ακινήτων. Η εταιρεία μας παρέχει μια ολοκληρωμένη υποστήριξη σε όλα τα στάδια της διαδικασίας της μετανάστευσης.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB