Πώληση Βίλα, Uzes, Gard, Γαλλία, 7 Impasse des boucarrudes 30700 UZES

Πώληση - Cod. 41875

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 240 m²
  • Αριθμός δωματίων: 8
  • Όροφος: 2467m² exterior

Uzès, πρώτο Δουκάτο της Γαλλίας! Σύγχρονη οικογενειακή βίλα 240 m². Θερμαινόμενο σε οικόπεδο 2467 m² με ταράτσα και δενδροφυτεμένο. Σε στυλ Mas, οι παλαιωμένες κεραμοσκεπές του δένουν τέλεια με τη γη που είναι στολισμένη με ελαιόδεντρα και οπωροφόρα δέντρα.

Η είσοδος του ακινήτου σας οδηγεί σε μια βεράντα που παρέχει πρόσβαση στη βίλα. Μια μεγάλη αίθουσα που ανοίγει σε ένα καθιστικό με διπλό καθεδρικό ναό, διακοσμημένο με εμφανή δοκάρια και το τζάκι του τοποθετημένο σε έναν πέτρινο τοίχο εξυπηρετεί τρία υπνοδωμάτια με ιδιωτικά ντους για καθένα από αυτά και ένα γραφείο. Το καλοκαιρινό μέρος αποτελείται από μια εντοιχισμένη κουζίνα με ένα νησί που ανοίγει σε ένα πολύ φωτεινό και φιλικό σαλόνι που ανοίγει σε μια σκεπαστή βεράντα με μπάρμπεκιου σε εμφανή πέτρα.

Όλα τα δωμάτια οδηγούν έξω από μεγάλα παράθυρα σε προεξοχή σε μια κυκλική βεράντα και αίθριο. Από τη βεράντα, μπορείτε να θαυμάσετε μια κυρίαρχη θέα στο πράσινο καθώς και υπέροχες ανατολές. Σας δίνει επίσης άμεση πρόσβαση στην πισίνα υπερχείλισης μακριά από τα μάτια σας.

Συνημμένο στη βίλα, ένα διπλό γκαράζ με άμεση πρόσβαση στη βίλα οδηγεί σε ένα ευρύχωρο πλυσταριό και ένα κελάρι κρασιών. Επίσης κάτω από τη βίλα μπορεί να διαμορφωθεί ένα εξάρτημα με πλακάκια 50μ², σύμφωνα με την επιλογή σας (για αναφορά ενοικίασης ή άλλο). Η γη που είναι στολισμένη με πράσινο και προβηγκιανά αρώματα σε οδηγεί σε έναν κοινόχρηστο χώρο γύρω από ένα τεράστιο τζάκι μέσα σε παλαιωμένες πέτρες και το μπόουλινγκ του.

Σε αυτό το εξαιρετικό περιβάλλον διαβίωσης, ξεχνάτε ότι βρίσκεστε μόλις δέκα λεπτά με τα πόδια από την Place aux Herbes και τα καταστήματά της. Μην χάσετε !

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB