Πώληση Κάστρο, Sabres, Landes, Γαλλία, rue el arenal 40630 sabres

Πώληση - Cod. 36953

  • Τύπος: Κάστρο
  • Περιοχή: 425 m²
  • Αριθμός δωματίων: 11
  • Όροφος: 4800

Όμορφο κτίριο του δέκατου ένατου αιώνα σε περιφραγμένο και διαμορφωμένο 4800μ2 ή θα ανακαλύψετε την πισίνα 8μ Χ 4μ., Ένα περίπτερο φυτών στο τέλος ενός μονοπατιού που σχεδιάζεται από τη φύση. Ένα πρώτο κτίριο περίπου 150 τ.μ. είναι εξοπλισμένο με φούρνο ψωμιού αφήνοντας μια μεγάλη περιοχή για να λειτουργήσει ως γκαράζ. Το δεύτερο σε δύο επίπεδα είναι εξοπλισμένο με τζάκι που μπορεί να μετατραπεί σε κατοικία. Το κυρίως σπίτι περιλαμβάνει στο ισόγειο 2 ξεχωριστές εισόδους με ψηλή οροφή εξοπλισμένη με ανελκυστήρα που εξυπηρετεί το ισόγειο και τον 1ο όροφο, αίθουσα μπιλιάρδου, ένα μεγάλο γραφείο με ένα παρακείμενο μπάνιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υπνοδωμάτιο, μια διαμονή / σαλόνι 31τ.μ., μια τουαλέτα, ένα χωλάρδα συμπληρώνει μια μεγάλη κουζίνα με κεντρικό νησί εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο και εξοπλισμένο δίνοντας άμεση πρόσβαση στη βεράντα. Στη μισή προσγείωση μετατρέπεται μια θέση σε βιβλιοθήκη. Στον 1ο όροφο η προσγείωση επιτρέπει τη διανομή σε 4 μεγάλες γονικές σουίτες εξοπλισμένες με μπάνια ή μπάνια, το ένα με ντεκόρ. Ο 2ος όροφος που έχει μετατραπεί σε σοφίτα περιλαμβάνει την είσοδο με χώρο καθιστικού 60μ2 με ανοιχτή κουζίνα, 2 υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο, 3ο υπνοδωμάτιο με μπάνιο, ντους, διπλό νεροχύτη και τουαλέτα, τότε ένα μεγάλο γραφείο.
Ο λέβητας συνδέεται με μια αντλία θερμότητας
Υψηλή δυνατότητα δημιουργίας δωματίων. Κοντά σε όλες τις ανέσεις (σχολεία, γεωργικές σχολές, εστιατόρια ...) 15 λεπτά από το A63, 15 λεπτά από το σιδηροδρομικό σταθμό, 20 λεπτά από το μεγάλο φυσικό καταφύγιο Arjuzanx και τη λίμνη και 35 λεπτά από την μεγαλειότητα του. ωκεανό.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB