Πώληση Τριάρι, Conca, Corse-du-Sud, Γαλλία, Favone snc

Πώληση - Cod. 42807

  • Τύπος: Τριάρι
  • Περιοχή: 70 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: Piano terra

Στα νότια της υπέροχης Κορσικής, ακριβώς στο Favone, κοντά στο φημισμένο Porto Vecchio, προσφέρουμε μια λύση στέγασης με θέα στη θάλασσα σε μια κομψή κατοικία λίγα βήματα από την παραλία.
Το ακίνητο αποτελείται από μεγάλο και άνετο σαλόνι, υπνοδωμάτιο και μπάνιο. Ένας χαρακτηριστικός ημιώροφος έχει θέα στο σαλόνι που προσφέρει χώρο για ένα δεύτερο υπνοδωμάτιο.
Το ακίνητο είναι προσεκτικά επιπλωμένο και εξοπλισμένο με όλες τις ανέσεις.
Περιλαμβάνεται γκαράζ αυτοκινήτου.

Με το ακόμα παρθένο και άγριο τοπίο της, η Κορσική περιέχει μια αξιοσημείωτη ποικιλία από απόψεις: παραλίες με χρώματα της Καραϊβικής, βράχους που κόβουν την ανάσα, εκτυφλωτικά λευκούς βράχους και σκαρφαλωμένα χωριά.
Η Κορσική είναι ένα νησί που περιβάλλεται από κρυστάλλινα νερά και είναι διάσπαρτο με όμορφες αμμώδεις παραλίες, που προστατεύονται από καταπράσινους λόφους, που χαρακτηρίζονται από τον περίφημο και αρωματικό θάμνο που ονομάζεται μακί.
Τα παραθαλάσσια θέρετρα, οι όρμοι και οι μαρίνες ζωντανεύουν από τους τουρίστες όλο το καλοκαίρι, αλλά η πραγματική Κορσική μπορεί να ανακαλυφθεί στην ορεινή ενδοχώρα. Πευκόφυτα δάση, δάση αλλά κυρίως αμπελώνες, από τους οποίους προκύπτει ένα ιστορικό και εξαιρετικό κορσικανό κρασί, που σκιαγραφούν τα εσωτερικά τοπία του νησιού. Οι αρχαίες παραδόσεις είναι ακόμα ζωντανές στα χωριά: χαρούμενα και χαρακτηριστικά πανηγύρια, τυπικά ήθη και έθιμα, η αιωνόβια τοπική γλώσσα που ονομάζεται «Κορσού» και οι σπεσιαλιτέ της Κορσικής κουζίνας.
Επιπλέον, στα βουνά, καλυμμένα με χιόνι το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου, είναι δυνατό να εξασκηθείτε σε συναρπαστική πεζοπορία.

Χωρισμένο από τη Σαρδηνία από τη μικρή έκταση του Bocche di Bonifacio, αναδύεται από τη Μεσόγειο ως μια μεγάλη οροσειρά γεμάτη δάση, που σηματοδοτεί τα σύνορα μεταξύ του δυτικού τμήματός της, του Τυρρηνικού και της Θάλασσας της Λιγουρίας. Αν και πολιτικά μέρος της Γαλλίας από το 1769, το νησί είναι μέρος της ιταλικής γεωγραφικής περιοχής και έχει ιστορικούς δεσμούς με την Ιταλία επίσης στον γλωσσικό και πολιτιστικό τομέα.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB