Πώληση Τρούλος, BELVEDERE CAMPOMORO, Corse-du-Sud, Γαλλία, lieu dit chioso nuovo

Πώληση - Cod. 41077

  • Τύπος: Τρούλος
  • Περιοχή: 215 m²
  • Αριθμός δωματίων: 7
  • Όροφος: 1790

Σύγχρονο σπίτι Belvedere Campomoro
Βρίσκεται στο Belvedere Campomoro, 900 μέτρα από τη θάλασσα και μπορείτε να το δείτε από την πισίνα που περιβάλλεται από δέντρα (βελανιδιές, φράουλες, ελιές…) προσβάσιμα από χωματόδρομο.

Οικόπεδο περιφραγμένο και κλειστό με αυτόματη πύλη από μέταλλο και εξωτικό ξύλο (IPE).

Χώρος στάθμευσης για 4 αυτοκίνητα.

Μεγάλο, φωτεινό σπίτι 215 m² σε 1.780 m² γης, με πισίνα 11 μέτρων που περιβάλλεται από τεράστιες ξύλινες βεράντες 320 m² (κλάση 5 αυτόκλειστο πεύκο).

Εξοχική πισίνα με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα: μαύρα έπιπλα και χρυσό ψεκασμό, επαγωγική εστία, φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο και πάγκο γρανίτη.

Υπαίθριο ντους.

Η κατοικία διαθέτει σαλόνι 80 τ.μ. με εκτεθειμένες αγροικίες και 3,5 μ. Κάτω από την οροφή με ανοιχτή κουζίνα (Schmitt) και μεγάλο νησί χαλαζία, ντουλάπι και WC με νιπτήρα.

Επαγωγική εστία Nikola Tesla με ενσωματωμένη κουκούλα, πλυντήριο πιάτων 16 θέσεων, φούρνο De Dietrich και φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο Siemens.

Το σαλόνι περιβάλλεται από 4 μεγάλα παράθυρα 3μ. Και ένα από τα 4μ ανοίγει στη βεράντα και την πισίνα προς τα νότια και μια βεράντα 50μ που βλέπει βόρεια με θέα στα βουνά και το πράσινο.

Στη συνέχεια, 5 υπνοδωμάτια σε ένα δεύτερο σχέδιο όλα εξοπλισμένα με ένα ντους (το ένα έχει μπανιέρα) και μια ειδικά σχεδιασμένη γκαρνταρόμπα (Schmitt). Το μεγάλο μπάνιο έχει ντους ψιλής βροχής 1m x 2m.

Πλυντήριο 25 m² με μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους.

Ηλεκτρικά παντζούρια, αγωγός κλιματισμός με έλεγχο οικιακού αυτοματισμού Wi-Fi, κεντρική ρύθμιση ρολών, παράθυρα σε προεξοχή σε όλο το σπίτι, ώστε να αισθανόμαστε μέσα και έξω.

Επιπλωμένα με γεύση και είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά (ανθρακίτη ξυλουργική, 120 χ 120 πλακίδια, Garofoli πόρτες σύρμα τοίχο σε δρύινα και μαύρο λαβές, Hans Grohe βρύσες, εγκατάσταση τηλεόρασης στον τοίχο του κάθε αίθουσα αναμονής, νερό μαλακτικό. Νερό, ζεστό κυκλοφορητή νερού , επαγγελματικός θερμοσίφωνας 500 λίτρων, τοίχοι με μεγάλη μόνωση ...)

Εν ολίγοις, ένας πραγματικός παράδεισος σε απόσταση αναπνοής από την παραλία και φανταστικοί περίπατοι (παράκτιο μονοπάτι Campomoro που ενώνει το Tizzano, αλλά και μια στενή αναχώρηση προς τα ποτάμια της Zoza ή προς τους Aiguilles de Bavella). 10 χλμ. Από το Propriano (πρόσβαση με πλοίο από την ηπειρωτική χώρα με το Compagnie Méridionale de Navigation) και 17 χλμ. Από το Sartène. 1 ώρα και 30 λεπτά από τα αεροδρόμια Figari και Ajaccio.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB